Wij leiden je op tot dat je de basis onder de knie hebt!

Als je wilt starten in de varkenshouderij dan ervaren mensen het als lastig om ergens een ingang te vinden. Aangezien VPO op zoek is naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met kennis bieden wij een select gezelschap de mogelijkheid aan om een Interne Opleiding te volgen op één van onze twee opleidingsbedrijven.

De opleiding is opgezet voor mensen die nog geen enkele ervaring hebben of een minimale ervaring hebben in de varkenshouderij. De opleiding start met de basis beginselen van de varkenshouderij zowel theorie als praktijk. Samen met een klein gezelschap leert onze trainer jullie op persoonlijke wijze de stappen in de varkenshouderij. Denk hierbij aan het voeren, controleren, behandelen, enten en overige verzorgende handelingen van de levende have.

 

Heb jij interesse en heb jij enorm veel enthousiasme en motivatie?

 

Neem dan contact op!

Voor meer informatie en/of solliciteren kun je contact opnemen met Ruud van Loon. Het telefoonnummer is 06-51520913 en het emailadres is ruud.l@vpo-oirschot.nl, dan nemen wij contact met jou op! Reageren op deze vacature is ook mogelijk door op de button ‘contactformulier’ hieronder te klikken.