Skip to main content

Bijzondere vacature online bij VPO!

By 9 maart 2022VPO, VPO Agrarisch, VPO Groen

Wij willen graag deze bijzonder vacature eens extra in de spotlight zetten omdat hij zo bijzonder is!

VPO Heeft namelijk een vacature open staan voor een baan op het prachtige eiland Bonaire!

Bonaire is gelegen in het Caribisch gebied en maakte officieel deel uit van Nederland. Sinds de opheffing van de Nederlandse Antillen in 2010 is Bonaire een zogenoemde ”Bijzondere gemeente” geworden van Nederland. Bonaire is daarnaast ook een van de ABC-Eilanden. De eilanden die hierbij horen zijn Aruba, Bonaire en Curaçao.

Bonaire is geen groot eiland. De oppervlakte bedraagt zo’n 288 km². Je zou het kunnen vergelijken met de kleinste Nederlandse provincie, namelijk Utrecht. Utrecht heeft een oppervlakte van zo’n 1.449,12 km². Dit is ruim 4x zo groot!

Naast dat het een gezellig en prachtig eiland is, is het weer natuurlijk om te genieten! De tropische temperaturen maakt het een aangename tot zelfs warme temperatuur waar je heerlijk kan zonnen en genieten in het water. Wie wil er nou niet wonen en werken op Bonaire?!

Daarom schrijft VPO een bijzonder vacature uit. Voor ons partnerbedrijf op het prachtige eiland Bonaire zoeken wij een assistent (van onze) bedrijfsleider die op zoek is naar een leuke uitdagende baan met veel afwisseling en de rechterhand wordt van onze bedrijfsleider op locatie. Ben jij de teamplayer die wij zoeken?

Klik op de onderstaande button om naar de link van de vacature te gaan. We zien je graag snel terug! 

Of wil jij graag meer lezen over het leven op Bonaire? Kijk dan bij onze nieuws items naar het verhaal van Rolinda.

Kralendijk, Bonaire