Skip to main content

Arbeidsvoorwaarden

VPO biedt jou als werknemer goede arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is je salaris erg belangrijk. Daarnaast bieden wij ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoedingen en verlofdagen. In overleg is het ook mogelijk om via VPO een opleiding te volgen in de branche die jij interessant vindt. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met voldoende loopbaanmogelijkheden. Doordat je de kans krijgt op verschillende bedrijven te werken, kun je jezelf blijven ontwikkelen. Door middel van studieavonden en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen blijf je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de sector.

Na een intakegesprek wordt duidelijk wat je persoonlijke kenmerken, kwaliteiten en wensen zijn. Wij gaan daarna op zoek naar een geschikte baan en opleiding, die aansluit bij jouw wensen en interesses. Ook is het mogelijk dat je eerst wellicht een aantal stagedagen loopt op het moederbedrijf in Oirschot. Wanneer we een geschikte baan voor je gevonden hebben, wordt je aan dit bedrijf voorgesteld. Ook hier volgt een gesprek om kennis te maken. Tijdens dit gesprek maak je kennis met de uitlener en kom je meer te weten over het bedrijf.

Wanneer het klikt en zowel jij als de inlener tevreden zijn, wordt er een contract getekend. Dit is een contract voor enkele maanden of een jaar. Afhankelijk van verschillende aspecten (o.a. kwaliteit, inzetbaarheid en enthousiasme) wordt bekeken wat de best passende volgende stap is in het dienstverband. Het precieze verloop van het dienstverband is per werknemer verschillend.