Skip to main content

Partnerbedrijven

van der Meijden Loonwerk en Mechanisatie

Handelsonderneming van der Meijden is een eenmansbedrijf in Oirschot met ruime praktijkervaring in diverse agrarische werkzaamheden. Met een modern machinepark gaat handelsonderneming van der Meijden dagelijks op pad om werkzaamheden uit te voeren bij klanten.

Lees meer
Talent Hoveniers logo

Talent Hoveniers

Talent Hoveniers, de hovenier voor uw project! Aanleg, onderhoud en renovatie is met name waar Talent zich in specialiseert. Hierbij kunt u denken aan particulieren- en bedrijfstuinen, begraafplaatsen, woningbouwverenigingen, plantsoenen in de openbare ruimte en overige terreinen. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuw ontwerp voor uw tuin. Wilt u graag persoonlijk contact en service van ontwerp tot oplevering, dan bent u bij Talent aan het juiste adres.

Lees meer

Boomkwekerij de Beerze BV

Boomkwekerij de Beerze is gespecialiseerd in het kweken van Laanboomspillen en jonge Laanbomen. Op de lemige zandgrond van Oirschot kweekt Boomkwekerij de Beerze op 12 hectare spillen. Dit doen we met een team van gemotiveerde vakmensen, die de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren. Daarnaast leiden wij mensen in de praktijk op voor VPO-Oirschot. De Beerze is partnerbedrijf van VPO-Oirschot en biedt de mogelijkheid om leerlingen of onervaren krachten mee de teelt in te nemen om ze zo een basis mee te geven voor de toekomst. Enthousiasme is een must, kennis kun je leren!

Lees meer

Bij Ons Spoordonk

BIJ ONS is een van de mooiste plekjes aan de Beerze. Wij beschikken over 2 zalen voor vergaderingen, meetings etc. ACHTER BIJ ONS; voor max. 8 – 10 personen. BOVEN BIJ ONS; voor max. 60 personen met uitzicht in de kraamstallen. Vergaderingen en meetings zijn alleen mogelijk op afspraak 7 dagen in de week ook buiten reguliere openingstijden met eventueel lunch, barbeque, buffet, ect.

Lees meer

MV Hekwerk

‘’Meer dan hekwerk, meer service voor hetzelfde hekwerk’’ MV Hekwerk is tot stand gekomen om u nog beter tot dienst te zijn. Door goede monteurs en de juiste aansturing samen te voegen. Bij MV Hekwerk pakken we het net even anders aan. Hoe? Om te beginnen met een goed én gratis advies. We denken, passen, meten en puzzelen met u mee. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt.

Aandacht voor kleine details
Uw wensen? Die staan centraal. Altijd. Maar we kijken graag verder dan de eerste de beste oplossing. Want kleine details maken vaak het verschil. En die details, daar zijn we bijzonder creatief in. Zo komen we vaak tot verrassende ideeën. En maken we van úw hekwerk pas écht vakwerk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Lees meer
Savar Someren BV

Savar Someren BV

Bij de ontwikkeling van de stallen  is er vooral gekeken naar een hoge gezondheid voor mens en dier, brandveiligheid, en het opleiden van medewerkers. Een boerderij terras met zichtramen in de stal draagt bij aan het promoten van de sector. Dit alles heeft geresulteerd in een multifunctionele locatie dat bol staat van enthousiasme en passie voor de varkenshouderij.

Lees meer