Skip to main content

WERKEN IN HET GROEN: EEN GEWELDIGE UITDAGING MET MOGELIJKHEDEN!

VPO Groen

De toekomst is groen! Dat betekend dat er veel opleidingsmogelijkheden en werkgelegenheid is in het groen. De boomkwekerij en hoveniersbedrijven schreeuwen om gemotiveerd personeel, dit betekend dat er voor jou kansen zijn! VPO-Groen richt zich op lange samenwerkingen met medewerkers en ondernemers. Het doel is om enthousiaste werknemers een vaste baan aan te bieden of leerlingen onder professionele begeleiding kennis te laten maken met deze branches.  Werknemers hebben de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan of om eerst een interne opleiding te volgen. Partnerbedrijven als Talent Hoveniers en Boomkwekerij De Beerze bieden goede praktijkopleidingen aan. Hiervoor is een leermeester aangesteld die je graag de kneepjes van het vak aanleert. Zo wordt je voorbereid op een langdurige baan bij een van onze ondernemers.

 

Hoe het werkt?

Allereerst starten we met een persoonlijk gesprek om te bekijken wie je bent en waar je naar op zoek bent: een vaste baan of een opleiding. Aan de hand van het eerste gesprek gaan we de mogelijkheden voorleggen. Voor diegene die op zoek is naar werk benaderen we een ondernemer. De manager van VPO gaat eerst in gesprek met de ondernemer. Zo maken we inzichtelijk wat voor bedrijf het is en wat voor ondernemer het is. Een rustige medewerker past vaak niet bij een drukke ondernemer en andersom ook niet. Nadat we bepaald hebben dat de medewerker binnen de functie en organisatie past gaan we samen met jou op gesprek. Aan de hand van dit gesprek maken we afspraken en gaan we van start! Je krijgt een arbeidsovereenkomst van VPO, zo dragen wij er zorg aan dat je verzekerd bent, je salaris op tijd gestort krijgt en al die andere zaken.

VPO-Groen wordt ondersteund door de volgende partnerbedrijven:
Talent Hoveniers en Boomkwekerij De Beerze

VPO Groen werkplaats

Waarom een Toekomst in het groen?

Boomkwekerij

 • Voor diegene die zijn toekomst niet achter een bureau ziet zitten is misschien een job bij Vpo Groen een aanrader.
 • We hebben veel afwisselende werkzaamheden in verschillende seizoenen.
 • Je bent lekker buiten met enkele collega`s en je leert al werkend het mooie vak van boomkweker.
 • Heb jij “ groene vingers” of heb je “iets met buiten“ en wil je ook nog een diploma dan is er aanbod genoeg in de Boomkwekerij.
 • Het betreft het planten, snoeien, aanbinden, rooien etc. etc. van jonge boompjes welke in enkele jaren uitgroeien tot een prachtig product.
 • Of ben je meer een chauffeur/machineman, met de diverse specialistische machines doen we het werk beter en sneller.
 • Ben je een organisator, ook dan is er in het vak  boomkwekerij werk genoeg, met de vele handjes die we nodig hebben is sturing noodzakelijk en kun je doorgroeien tot planner.

Hovenier

 • Als Hovenier krijg je altijd de waardering van je werk, klanten worden blij van een verzorgde onderhoudsbeurt of een compleet nieuw aangelegde tuin.
 • Soms creëer je vanuit het niets met de juiste bestrating, bomen en struiken een echte metamorfose.
 • Ben je graag buiten en wil je  met je handen werken of ben je een creatief brein die nieuwe ideeën bedenkt dan is een leren/werken baan bij Vpo Groen interessant.
 • Je kunt dan al werkend een diploma halen en doorgroeien naar een kaderfunctie.

 

Heb jij interesse? Neem dan contact op via; 06 1383 9034