Skip to main content

Nieuwe sector, nieuwe medewerker; Hovik!

By 12 mei 2021juli 23rd, 2021Medewerkers aan het woord
Deze maand een nieuwe sector en medewerker in de spotlight: Hovik!
‘’Hallo, mijn naam is Hovik! Ik ben 20 jaar en ik woon op een groep in Oisterwijk genaamd Belvertshoeve.’’
In welke sector werk je en hoe lang werk je hier momenteel in?

‘’Ik doe eigenlijk van alles. Momenteel werk ik vooral in het hekwerk. Ik ben hier in gerold omdat dit per toeval op mijn pad kwam. Ik heb het geprobeerd en ik vond het erg leuk om te doen! Daarom werk ik nu in deze sector.’’

Hoe lang ben je werkzaam bij VPO?

‘’Ik denk dat ik nu ongeveer één jaar bij VPO Werk. Ik ben begonnen in de varkenshouderij om te kijken of dit iets voor mij was. Daarna kwam deze baan in het hekwerk op mijn pad en dit doe ik nu met veel plezier!’’

Wat is je huidige functie en wat zijn je werkzaamheden?
‘’Momenteel ben ik ondersteunend medewerker. Ik help met het plaatsen van het hekwerk, hier heb je namelijk vaak twee mensen voor nodig. Denk hierbij ook aan het zetten van palen, het gaas strak houden, spandraad strak zetten en het plaatsen van poorten.
Het leukste aan mijn werk vind ik het gaas spannen. Wanneer het strak staat en alles netjes afgewerkt is ga ik tevreden naar huis!’’
Waar ben je trots op?
‘’Dat ik mensen heb kunnen laten zien dat ik kan werken. Ik moest mijzelf namelijk bewijzen en dit is goed gelukt.’’
Welk advies wil je geven aan mensen die erover nadenken om in het hekwerk te gaan werken?

‘’Verwacht dat er veel teamwerk bij komt kijken. Het is erg leuk werk omdat je namelijk elke keer op een andere plek, met een ander project, bezig bent. Ga het gewoon een keer proberen, dan weet je wat er gebeurd!”

Wil jij ook graag in een nieuwe agrarische sector werken? Kom met ons in contact! Druk op de onderstaande button.