Skip to main content

Onze loonwerkers zijn aan de beurt!

By 17 augustus 2021Medewerkers aan het woord

– MEDEWERKER IN DE SPOTLIGHT! –

‘’Hallo! Mijn naam is Marc en ik woon in Spoordonk. Ik ben werkzaam in de loonwerk sector en doe dit nu zo’n 4 jaar. Ik ben hier toen ik 18 jaar was mee begonnen. Op dit moment werk ik 2 jaar bij VPO.’’

Waarom heb je gekozen voor deze sector?
‘’Ik vond het vroeger al erg leuk om tractor te rijden. Toen ik klaar was met school wilde ik meteen gaan werken en daarom heb ik ervoor gekozen om dit te gaan doen.’’

Wat is je huidige functie en wat zijn je werkzaamheden?
‘’Ik doe eigenlijk van alles wat, op de tractor. Denk aan het gras maaien, gras harken, mest rijden, pakken persen en zo af en toe ook klusjes met de mini graver.’’

Wat vindt je het leukste aan je werk?
‘’De afwisseling van het werk vind ik het leukste. Het kan elke dag anders zijn.
Daarnaast ook de club waar ik mee werk, ik heb hele gezellige collega’s.’’

Welk advies wil je aan mensen geven die erover nadenken om als loonwerker willen gaan werken?
‘’Het is erg leuk en afwisselend werk. Hou er wel rekening mee dat er tijden zijn dat je heel veel uren maakt en dat je flexibel moet zijn, al met al is het een leuke club met gezellige collega’s op mijn werk. Als je het wil proberen zou ik het gewoon doen!’’

Wil jij graag de verhalen weten van onze andere medewerkers? Kijk op onze website bij het kopje Nieuws of druk op de onderstaande button!